Klantenkaart

Heeft u al een klantenkaart, met ons spaar systeem kunt u snel en makkelijk punten sparen voor extrakorting op onze toch al voordelige hengelsport artikelen.

Voorbeeld: als u € 250 uitgeeft en uw spaarkaart laat bijwerken tijdens de aankoop, krijgt u € 12.50 aan punten bijgeschreven.

(niet op aas en speciale aanbiedingen)

Home Vis verhalen Snoekwedstrijd Brielsemaas 17 okt. 2010

Snoekwedstrijd van Avicentra hengelsport op de Brielse maas.

Afgelopen zondag 17 oktober was het dan eindelijk zo ver. Na een jaar overgeslagen te hebben nu alweer de vijfde editie van een groot snoekspektakel. In totaal 18 koppels gingen deze dag met hetzelfde aantal boten het water op met als doel zo veel mogelijk centimeters aan snoek/snoekbaars te vangen.

Onderling werd vis gemeten of evt. een foto gemaakt met meetlint ernaast. Zo was het belangrijk om een eerlijk stel koppels bij elkaar te sprokkelen. Gelukkig beschikt Avicentra hengelsport over een fantastische klantenkring waar dit allemaal mogelijk is en zo dit soort wedstrijden jaarlijks blijft houden.

De wedstrijd begon om half negen en duurde tot vier uur. Gelukkig troffen we het met het weer met veel zon en weinig wind. Alleen de snoek had het blijkbaar minder naar de zin, want aan het eind van de wedstrijd kwamen we op een totaal van 17 snoeken. Helaas erg schaars, maar dit valt niet te plannen.

In totaal waren er negen boten met vis dus moest er voor de visloze koppels gedobbeld worden om zo iedereen met prijs naar huis te kunnen laten gaan.

1e         251 cm.           Rinus Hertogh en Marcel ijsberg

Rinus en Marcel van harte gefeliciteerd namens de Avi-crew en natuurlijk vanuit Zweden met het winnen van een droomvakantie voor de snoekvisser bij de familie van Duinen te Rydaholm (www.rydaholms-stuga.com). Een week lang gebruik van hun vissersstuga inclusief boot met fishfinder.

2e         165 cm.           Ton Brijs en Martin Kooke

Jongens van harte gefeliciteerd met deze prestatie. Afgelopen Mei in Zweden voor het eerst in een boot op snoek gevis en nu tussen al die cracks gewoon 2e worden petje af. Namens DAM hebben jullie deze twee schitterende kunstaas tassen verdiend gewonnen.

3e         152 cm.           Patrick Kester en John Scheffers

Een week geleden hebben we een dag proefgevist om het water te leren kennen. Duidelijk is dat jullie dit goed opgepikt hebben proficiat. Beide een mooie prijs uitgezocht (hengel uit het nieuwe rozemeijer pakket en een reel gesponsoord door daiwa).

4e         149 cm.           Richard Brijs, Marc v. Dijk en Edwin Klerk

Het triovissen bevalt jullie wel zo te zien, want ook van jullie een hele goede prestatie met als prijs een mooie fishfinder met dank aan Marine Depthsounders.

5e            144 cm.                Wouter Westeijn en Wilfried Westeijn

6e            134 cm.                Andre v. Dinten en Hans v.d. Hoeven

7e            131 cm.                Jan Benard en Jan Willem

8e/9e      101 cm.                Zowel Jelle de Jong en Rob als Joris v. Dijk met Mark v/d Kaay wisten een snoek te vangen van 101 cm. De prijs van een Bulldawg van bijna een kilo ging naar Joris van Dijk voor de gene met de grootste vis op deze dag.

 

 

Met dank aan alle sponsors:     Familie van Duinen van www.rydaholms-stuga.com , Marine Depthsounders, Dam/svenson, Shimano, Fox, Rozemeijer, Daiwa, Strike pro (de winnaars vingen alles op de X-buster), Q-baits en Avicentra hengelsport.

En natuurlijk Arie Boertje van de botenverhuur te Brielle.

Dealer van :
rive.jpg
Nieuwsbrief


Naam:

Email:

Enqûetes
Je vist op ?
 
Foto uploaden
Ook je foto op de website, helemaal boven vind je de link naar het formulier (foto uploaden)