Aigle Laarzen

Aigle Laarzen

Aigle Laarzen , een begrip onder Jagers, Vissers en de Aktieve Buitenmens! Wij hebben de laarzen van Aigle al jarenlang in ons assortiment tot volle tevredenheid van ons en onze klanten.

Aigle laarzen worden door ons niet alleen maar verkocht aan de sportvissers en jagers, tegenwoordig weten ook de hondensporters deze laars te waarderen.  De perfecte pasvorm en het voetbed maken de Aigle Laarzen perfect geschikt voor het maken van lange wandelingen.

Wij vinden het daarom tijd om de Aigle Laarzen eens in de schijnwerper te plaatsen met een klein stukje achtergrond informatie.

Meer over Aigle Laarzen

aigle laarzenAigle is al jarenlang marktleider als het gaat om laarzen voor de Jacht en het Buitenleven. Ieder jaar verlaten 900.000 paar laarzen de fabriek in Frankrijk.

Het proces waarbij de natuurrubber laarzen worden gevulkaniseerd word al sinds 1953 toegepast. De basis van dit proces, waarbij natuurrubber word vermengd met andere grondstoffen , word ook nu nog toegepast.

De productie van de Aigle laars zelf is voor een groot gedeelte handwerk.  Alle losse componenten worden met de hand met elkaar verbonden. Vervolgens gaan de Aigle laarzen een oven in waar de laarzen op een temperatuur van 140c worden gevulkaniseerd. Op deze manier ontstaat een 100% waterdichte laars, geschikt voor alle omstandigheden.

Na het vulkanisatie proces volgt er een uitgebreide kwaliteits controle waarbij de laars visueel word gecontroleerd op afwerking en waterdichtheid. Op deze manier verlaten per dag 4000 paar Laarzen de fabriek.

Onderhoud Aigle Laarzen

Uw laarzen gaan nog langer mee als u de laarzen na gebruik reinigt met water en een PH- neutrale zeep. Regelmatig onderhoud met Aigle Swipol

Het Assortiment

In onze winkel hebben wij drie soorten Aigle Laarzen op voorraad, de Aigle Parcours , de Aigle Parcours Iso en de Aigle Alaska. Mocht het door u gewenste model hier niet bij zitten, geen probleem!

Wij bestellen de gewenste laarzen en leveren deze . GRATIS, bij u aan huis binnen NL.

Aigle Parcours

Een uit natuurrubber vervaardigde wandellaars met comfortabele pasvorm en voetbed. De stevige zolen zorgen voor demping en goede grip, hierdoor heeft u minder snel vermoeide voeten.

Aigle Parcours Iso

Deze laars heeft dezelfde eigenschappen als de parcours. Het verschil zit in de 4mm neopreen binnenvoering. Dit maakt de laars geschikt voor de koudere jaargetijden.

aigle laarzen

Aigle Parcours Alaska

De perfecte laars voor winterse outdoor activiteiten,geïsoleerd met dikke synthetische vacht. De dikke geïsoleerde zool weert koude van onder. Het met wolvilt geïsoleerde voetbed is uitneembaar.

Deel dit bericht