Cordes Travel dag

Cordes Travel dag

7 februari was het dan zover, de Cordes Travel dag van Raffie en Linda!

Jaarlijks organiseert Cordes Travel visreizen een speciale dag voor zijn klanten die een visreis hebben geboekt. Dit is dan ook niet zomaar een dag. Het is een professionele dag waar men waterkaarten, kofferlabels en een mooi vispakket kan ophalen. Ook zijn er deze dag 10-tallen fanatieke vrijwillige vissers aanwezig voor lezingen en persoonlijke informatie. Zo bent u zeker dat u aan de juiste informatie komt voor de door uw geboekte accommodatie.

Ook dit jaar was de opkomst weer uniek. Met maar liefs 709 bezoekers was dit de drukst bezochte dag van Cordes Travel ooit!

SAMSUNG CSC

Ook wij (Avicentra Hengelsport) waren aanwezig met een zeer breed aanbod aan Noorwegen, IJsland, Zweden en Florida materiaal. Van lepels met een gewicht van 10gram voor het vissen op zeeforel in Denemarken, tot zware pluggen en Speedjigs voor het vissen in Florida. Zo was er voor iedere visserij de juiste materiaal verkrijgbaar bij Avicentra Hengelsport.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Aan het eind van deze middag was er nog een grote loterij met o.a. als hoofdprijs een visvakantie naar Noorwegen voor 2-pers. t.w.v. €3620,-!!

Kortom, een tot in de puntjes georganiseerde dag met een fantastische goede en gezellige sfeer!

Tot over 2 jaar!!!

SAMSUNG CSC

 

Deel dit bericht