Reishengels

Reishengels

Groot assortiment reishengels

Wist u dat wij een groot assortiment reishengels altijd op voorraad hebben?

Gaat u binnenkort met het vliegtuig een trip maken naar een ver, warm land of misschien een visvakantie naar Noorwegen of IJsland? Dan kan het zijn dat als u daar wilt gaan vissen, u problemen krijgt met het vervoeren van uw hengels. Gelukkig zijn er tegenwoordig reishengels (meerdelige hengels) verkrijgbaar. Deze doen, mits het er één is van een betere kwaliteit, niet onder voor de 2-delige hengels. Ondanks dat een reishengel al snel bestaat uit vijf delen, merk je hier niets van op het moment dat je hengel door een grote vis wordt kromgetrokken. Reishengels zijn er in diverse lengtes, werpgewichten en transportlengtes. Zo is er per type visserij altijd een passende reishengel.

Er zijn diverse merken in alle prijsklassen te koop. Uit ervaring blijkt wel dat de goedkopere reishengels het niet altijd uithouden, bijvoorbeeld op het moment dat deze serieus getest worden door een grote kabeljauw of barracuda. Dat zou een flinke teleurstelling zijn tijdens uw vakantie. Een reishengel van een degelijke kwaliteit bedraagt tussen de 75 en 200 euro.  Merken waar wij goede ervaringen mee hebben zijn Sportex, Shimano, Balzer, Okuma en Scierra .

Dus gaat u binnenkort op ‘vis-‘ vakantie en wekt een reishengel uw interesse, kom dat snel langs en laat u verder informeren over deze meerdelige hengels.

U kunt ook een kijkje nemen op onze webshop voor meer reishengels.

SAMSUNG CSC           SAMSUNG CSC           SAMSUNG CSC

Deel dit bericht