Werpinstructie Avicentra

Werpinstructie Avicentra

Afgelopen zondag was het dan zover. De werpinstructie dag in samenwerking met S.V.V. de Slufter en Team Ultracast. Met een zeer goede opkomst kunnen we terugkijken op een geweldige dag.
Na een welkoms woord van Wim Kruining kon Didier Laroy de eerste basis principes van het verre werpen uitleggen. Na zijn demonstratie probeerde de eerste werpers zijn theoretische uitleg in de praktijk uit te oefenen. En met succes! We zagen bij veel werpers al snel een verschil in techniek en afstand. Helaas werd de overkant van de Dintelhaven niet gehaald (al waren sommige vooraf ervan overtuigd dit wel te kunnen halen). Na het werpen had Piet Redert voor heerlijke vers gebakken vis gezorgd en zo liep deze succesvolle dag weer op z’n eind. In het najaar gaan we weer een werp dag organiseren. Dus voor diegene die deze dag hebben gemist of toe zijn aan een opfriscursus, houd onze site in de gaten.
Via deze weg onze dank aan alle deelnemers, SVV de Slufter, Steven Oorschot (foto’s), Didier Laroy en zijn team, Wim Kruining en Piet Redert voor de fantastische dag.

Deel dit bericht