Mac Adventure Bellyboat

Mac Adventure Bellyboat

MAC FISHING “HI & DRY” ADVENTURE BELLYBOAT

De “Hi&Dry” MAC ADVENTURE Bellyboat combineert het beste uit twee werelden, namelijk die van een bellyboat en een pontoon boat.

Groot voordeel van de Mac Adventure bellyboat is dat u makkelijk het grote water kunt bevissen. Door de peddels kunt u grote afstanden afleggen en zijn alle hotspots binnen handbereik.

De MAC ADVENTURE is een bellyboat gemaakt van robuust rubberboot materiaal. De boot heeft geen binnen bladders en is daarom nagenoeg onverwoestbaar.

Ook aan het veiligheidsaspect is gedacht, de Mac Adventure bellyboat is voorzien van een opvallende rode kleur voor goede zichtbaarheid op het water. Daarnaast heeft de boot twee lucht compartimenten met een veiligheidsschot achter de zitting. Mocht er onverhoopt een lekkage ontstaan, zorgt dit voor een stabiele ligging van de boot. Om de koersvastheid van deze boot te verbeteren zijn er twee drift kiels aan de onderzijde geplaatst, waardoor de boot beschikt over optimale vaareigenschappen.

De ventielen van deze boot zijn uitgerust met de zogenaamde “Summit valve”.  Deze opblaasopening zorgt ervoor dat u razendsnel de boot kunt oppompen en tevens weer leeg kunt laten lopen. Omdat deze boot frameloos is en volledig opblaasbaar, zowel de boot als de zitting,  past hij in iedere auto en heeft hij een gewicht van 13kg.

Aan de onderkant van de boot zijn bevestigings-mounts geplaatst voor een optioneel trolley systeem. Hiermee kunt u de boot heel makkelijk over land verplaatsen. Het trolley systeem is apart verkrijgbaar.

mac-fishing-_hi-_-dry-adventure-belly-boot 2mac-fishing-_hi-_-dry-adventuremac-fishing-_hi-_-dry-adventure-belly-boot_116_3

Profiteer nu van de lage set prijs:

Mac Adventure bellyboat + trolley systeem van €675,- nu voor €625,-

Mac Adventure bellyboat €595

SAMSUNG CSC

 

Deel dit bericht