TronixPro

TronixPro

 

tronixproTronixPro is runner up met hun productlijn van hoogwaardige en betaalbare zeevis materialen. Een groeiend aantal vissers is zich inmiddels bewust geworden van de kwaliteit en betaalbaarheid van dit Engelse merk. Voor ons als Hengelsport winkelier, met een passie voor zeevissen , reden om het assortiment artikelen flink uit te breiden en op te nemen in onze webshop.

Sinds de oprichting van TronixPro in 2007 heeft dit Engelse merk een enorme groei ondergaan waarbij kwaliteit en betaalbaarheid werden getoetst door vele strand en bootvissers waarvan er velen tot de Topvissers van Engeland behoorde. Inmiddels is de reputatie van dit merk ook doorgedrongen tot het vaste land van Europa en zijn ook hier de topvissers enthousiast over de producten.

Ook wij als winkelier en zeevissers hebben de producten inmiddels al geruime tijd in handen gehad en kunnen alleen maar beamen wat hierboven is beschreven. TronixPro zal komend jaar, met hun sponsoring van het WK Zeevissen, zich nog meer als toonaangevend merk gaan profileren en zal er blijvend worden geïnvesteerd in product innovatie.

De TronixPro producten besteld u natuurlijk Direct, Eenvoudig en Veilig Online in onze SHOP!

tronixpro

Deel dit bericht