Wat is de beste plug voor Baars?

“Wat is de beste plug voor Baars”

Wat is de beste plug voor Baars?

De baars is een echte rover en kan gevangen worden met zowel kunst als natuurlijk aas.We beperken ons hier even tot kunstaas. Wat is nu de beste plug voor baars? Vraag het 10 verschillende vissers en je zult 10 verschillende antwoorden krijgen. Maar er is wel een patroon waar te nemen als we kijken naar de verkopen in onze winkel.

salmo-hornetDe Salmo Hornet is een plug die bijna in iedere doos van de baarsvisser is te vinden, waarom? Dit zenuwachtig bewegende plugje heeft al menig grote en kleine baars in het netje gebracht. Dit stukje kunstaas maakt zeker kans op de titel “beste plug voor baars”

 

illex-chubby
Illex Chubby Floating

De Illex Chubby mag ook zeker niet ontbreken in dit rijtje, met name in de haven visserij van Brielle heeft deze plug mij al menge mooie baars ogeleverd. Ook deze plug is een titel kandidaat.

 

 

 

 

 

Rapala X-Rap
Rapala X-Rap

Nog een runner up voor deTitel “beste plug voor baars” is de good old Rapala X-Rap jointed in baars motief. Een killer voor de grote baarzen van het Haringvliet en Hollands Diep.

 

 

 

savage_gear_fry_35-_firetiger-500x500-300x400De Savage Gear Fry35 Firetiger heeft mij ook al menige baars in het netje gebracht, een plugje wat prachtig door het water loopt en met zijn actie de bars naar hem toe trekt. Zeker in de winterperiode een prima plugje voor de havens!

 

 

 

 

cormoran-deep-baby-shad-firetiger-500x500De Cormoran Deep Baby Shad, een perfect plugje voor middeldiep water. Het plugje duikt, mits voorzien van d ejuiste lijndikte, tot 1 meter diep.

Dit waren slechts 5 plugjes die ,uit eigen ervaring , in aanmerking mogen komen voor de titel “beste plug voor baars”.  Heb jezelf goede baars ervaringen met pluggen, laat het ons even weten. MAIL

Beste Plug voor Baars