Trabucco strandhengels |

Trabucco strandhengels |

Sinds eind januari jl. vindt u bij ons, naast veel andere topmerken uit Zuid-Europa, ook een breed assortiment strandhengels van Trabucco. Trabucco staat al jaren bekend om zijn geweldige nylon lijnen die van een ongekende kwaliteit zijn. Deze lijnen zijn voor veel zoet en zoutwatervisser dan ook niet meer weg te denken. Veel strandhengels van Trabucco zijn gemaakt van het Super High Modulus CX2 Nano Tek carbon. Dit maakt deze hengels lichter, strakker en sneller. Daarnaast zijn bijna alle toppen voorzien van een solid carbon tip voor een uitstekende beetregistratie. Naast deze top hengels van Trabucco kunt u bij ons ook terecht voor o.a. klein materiaal, handige aasbakjes voor aan de hengelsteun en Luggage.

Hieronder een overzicht van de nieuwe Trabucco hengels uit onze collectie.


De Trabucco Serenity Xtreme surf 4.50 is in de praktijk het jonge broertje van de Trabucco Scarlet. Voor de Trabucco Serenity Xtreme Surf is de High Modules CX-1 carbon gebruikt. Hierdoor is de hengel iets parabolischer dan de Trabucco Scarlet. De hengel is tevens volledig Fuji afgewerkt en is natuurlijk voorzien van een Solid cabon tip voor een snelle en duidelijke beetregistratie.
https://www.avicentra.nl/product/trabucco-serenity-xtreme-surf-4-50/
De Trabucco Firebird strandhengel is de ideale ”beginners” hengel die veel voor weinig wilt. De hengel is zeer fraai afgewerkt, heeft een gevoelige beetregistratie en is voorzien van lowrider ogen. De hengel is licht van gewicht, heeft een werpgewicht van 200 gram en kan eigenlijk overal worden ingezet, het strand, havens, waterweg of ergens op een pier. Kortom, een fantastische hengel voor een zeer scherpe prijs.

https://www.avicentra.nl/product/trabucco-serenity-xtreme-surf-4-50/

De Supernova XT Surf van Trabucco is een van de tophengels van het Italiaanse merk. De 4.30 en 4.70m lange driedelige hengel heeft exclusieve ogen en een rvs molenplaathouder in plaats van een normale molenhouder.
De sterke en lichte blank van de Supernova is gemaakt van Super High Modulus CX2 Nano Tek carbon. Hierdoor is de hengel niet alleen extreem dun in zijn klasse, maar is de hengel ook nog eens zeer snel. Daarnaast heeft de hengel ook een feilloze, snelle beetregistratie en is de tip fluorescerend gemaakt voor zichtbaarheid in het donker.
De hengel is afgebouwd met lichte corrosievrije Titanium frame Sea SIC ogen, terwijl de molen in een Fuji molenplaathouder geborgen zit. De exclusieve grip in het handdeel is van geribd rubber, zodat de hengel bij een inworp zeer goed in de hand ligt.
Kortom, de Trabucco Super Nova XT surf is een unieke hengel in zijn klasse.

https://www.avicentra.nl/product/trabucco-super-nova-xt-surf/

De Trabucco Scarlet XT-Nitro 4.50m is gemaakt van Super High Carbon Module CX2 Nano-Tek. Deze strandhengel van Trabucco heeft een maximale werpgewicht van 250 gram en is voorzien van een Fuji DPS reelhouder. De zeer gevoelige hybride tip is gemaakt van Carbon. Dit zorgt voor een snelle beetregistratie. De Trabucco Scarlet XT-Nitro 4.50m is de perfect allround hengel die eigenlijk elke zeevis-liefhebber in zijn of haar kast moet hebben staan.

https://www.avicentra.nl/product/trabucco-scarlet-xt-nitro-4-50m/

De Trabucco Impera B-Surf is gemaakt van Super High Carbon Module CX2 Nano-Tek. De hengel heeft een werpgewicht tot 250 gram en is voorzien van Titanium K-frame ogen. De lange carbon tip die in de top is gelijmd heeft zeven lichte koolstofvezel ogen om het gewicht minimaal te houden. Ondanks het gewicht, heeft de hengel een snelle en uitstekende goede beetregistratie.
De hengel is afgebouwd met lichte corrosievrije Titanium frame Sea SIC ogen, terwijl de molen in een Fuji molenplaathouder geborgen zit. De exclusieve grip in het handdeel is van geribd rubber, zodat de hengel bij een inworp zeer goed in de hand ligt.

https://www.avicentra.nl/product/trabucco-impera-b-surf-4-50m/

Deel dit bericht